Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin MGD Altın Objektif Ödülleri’nde Ciner Grubu'na 7 ödül

        Bu yıl 22’ncisi düzenlenecek MGD Altın Objektif Ödülleri’nin yazılı ve görsel basın dalında ödüle layık görülen isimleri, önceki gün CVK Park Bosphorus Hotel’de yapılan toplantıyla açıklandı. HT Magazin 4 ödül kazanırken SHOW TV ve Habertürk TV de 3 ödül aldı

        Magazin Gazetecileri Derneği’nin (MGD) geleneksel Altın Objektif Ödülleri’nde yazılı ve görsel basında ödül alan isimler açıklandı. L’era Fresca, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul ve Baysaş İstanbul sponsorluğunda düzenlenen ödüllerde HT Magazin, Mehmet Çalışkan’ın ‘Hacda ölüm teğet geçti’ ile Serkan Öztürk’ün ‘Silikonlarını yeniletti’ başlıklı haberiyle ‘En İyi Haber’, Nuri Altuntaş’ın ‘Asmalımescit kaçamağı’ başlıklı haberiyle de ‘En İyi Fotoğraf’ dalında ödüle layık görüldü. Ece Saruhan ise Yıldız Kenter’le yaptığı ‘Tiyatro insanı insana yaklaştırır’ başlıklı röportajla, ‘En İyi Röportaj’ dalında ödüllendirildi.

        30 MAYIS'TA DAĞITILACAK

        MGD, SHOW TV ve Habertürk TV’yi de 3 ödüle layık gördü. Ömür Sabuncuoğlu, Ödül Baysaş ‘Cumartesi Sürprizi’ ve ‘Pazar Sürprizi’nde yayınlanan Ajda Pekkan ve Kendall Jenner röportajlarıyla ‘En İyi Televizyon Röportajı’ dalında iki ödül aldı. HT Kulüp’ten Onur Aydın ise, ‘Aslışah Alkoçlar-Hakan Sabancı’ haberiyle ‘En İyi Görüntü’ dalında ödülü kucakladı. Altın Objektif Ödülleri, 30 Mayıs Pazartesi akşamı CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ