Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Ulusoy'dan evlilik açıklaması

        Arif HÜR/HABERTÜRK MAGAZİN

        Moda dünyasının iki gözdesi Çağla Şıkel ile Özge Ulusoy, önceki gün Samsun’da bir AVM'de ünlü markaların yeni sezon kreasyonlarının görücüye çıktığı defilede podyuma çıktı. Ayşe Hatun Önal’ın da sahne aldığı defile sonrası bir araya geldiğimiz Özge Ulusoy ve Çağla Şıkel’le gelinlik üzerinden başlayan muhabbet, evliliğe, futbola, yaz diyetlerine ve sosyal medyaya kadar uzandı...

        -Defilede gelinlik giymeniz yine akıllara evlilik konusunu getirdi Özge Hanım...

        Özge Ulusoy: Gelinlik giymeye alıştım artık. Bu işe çok profesyonel bakıyorum. Benim için gelinlik giymek ile kot pantolon giymek arasında hissiyat olarak pek bir fark yok. Ama evlenemedim diye bana gelinlik giydiriyor olabilirler.

        Çağla Şıkel: Birlikteliği olan mankenler gelinlikle podyuma çıkarılarak evliliği empoze etme durumu olabilir. Özge’nin mürüvvetini görmek istiyorlardır belki.

        -Arzu Sabancı’nın “Çocuklarımız kimi istiyorsa kabulümüzdür” açıklamasından sonra evlilik konusunda bir gelişme var mı?

        Ö.U.: Hacı’yla ufukta evlilik planımız ve niyetimiz yok. Olsa bu saklanılacak bir şey değil. İlk siz duyarsınız. Hem beni bırakın Çağla’ya bakın. O “Çocuk da yaparım kariyer de” sözünün en güzel örneği.

        -Siz evlenip çocuk sahibi olmaya nasıl bakıyorsunuz Çağla Hanım?

        Ç.Ş.: Çocuk istiyorum, özellikle de kız çocuğu. Çocuk istediğim için haliyle evliliği de düşünüyorum. Samimi olmak gerekirse evliliğe sıcak bakıyorum.

        Ö.U.: Çağla’ya kız çocuğu çok yakışır bence. Modaya olan düşkünlüğünü göz önüne getirecek olursak onun gibi takıp takıştıracak böyle. Hayırlısı...

        ‘BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ’

        -Fenerbahçeli olmanıza rağmen Hacı Sabancı’nın etkisiyle Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarına katıldınız. Artık Beşiktaşlı mısınız?

        Ö.U.: Biraz değiştirdim. Ama Beşiktaş bu yıl çok iyi bir futbol oynayarak şampiyonluğu hak etti. Ben de formayı giyip poz verdim. Şampiyonluklarını tebrik ettim. Bu benim Beşiktaş’ı tuttuğumu göstermez. Futboldan anlamam ama Hacı’yı kutlamalarda rehin mi bırakacaktım yani?

        Ç.Ş.: Babam Galatasaraylıydı. Benim için eş ve sevgiliden önce baba gelir.

        'ET, HER ÖĞÜNÜMDE OLMAZSA OLMAZIM'

        -Formunuzu muhafaza etmeyi nasıl başarıyorsunuz?

        Ö.U.: Güne limonlu su içerek başlıyorum. Sonra aç karnına spora gidiyorum. Süt, süt ürünleri ve ekmek tüketmiyorum. glutenden kaçınıyorum. Ben yaza hazırlananlardan değilim. Vücuduma saygı duyduğum ve sevdiğim için yılın 365 günü sporuma ve beslenmeme dikkat ediyorum.

        Ç.Ş.: Ben Özge’nin aksine sabahları iki yumurta, beyaz peynir, bir tane ekmek, salatalık, domates ve nane tüketiyorum. Ara öğünde yaban mersinli yulafa süt, çilek ve muz karıştırıyorum. Akşamüzeriyse badem, altın çilek ve kuş üzümü atıştırıyorum. Akşam yemeğinde, somon ızgara, köfte, makarna ya da sadece tavuk tüketiyorum. Et her öğünümde olmazsa olmazım. Döneri çok seviyorum. Cipse de zaafım var.

        '70'TE PODYUMA ÇIKABİLİRİM'

        -Çağla Hanım her fırsatta sağlığı el verdiği müddetçe podyumları bırakmayacağını söylüyor. Sizin bu konuda bir sınırınız var mı?

        Ö.U.: Tasarımcılar, markalar ve koreograflar beni tercih ettiği sürece podyuma çıkacağım. 70’te de çıkabilirim. Sınır koymuyorum. Naomi Campbell hâlâ çıkıyor.

        'SEVMİYORSAN TAKİP ETME'

        -Uçakta karşılaştığınız Oscar ödüllü oyuncu Forest Whitaker’la çektirdiğiniz poz sosyal medyada olay oldu. Size ‘Kaç filmini izledin’ diye soran bir kullanıcıya ‘Hadsiz’ dediniz. Olay tatlıya bağlandı mı?

        Ö.U.: Uçakta onu kimse tanımamıştı ve ben görünce çok heyecanlandım. İçimden gelen duyguları da sosyal medyadan paylaştım. Bunu yazan arkadaş acaba benim hangi filmi izlediğimi, hangi müziği dinlediğimi nereden biliyor? Sosyal medyada insanlar içlerindeki nefreti bize kusuyor. Sevmeyenler takip etmesin demekten başka bir şey aklıma gelmiyor.

        Ç.Ş.: Bu tarz olaylar başıma geldiğinde Özge’nin aksine daha sert cevap veriyorum. Sonra da engelliyorum. ‘Sen iğrençsin’ deyip takip etmeyi hiç anlamıyorum. Bana ‘İğrençsin’ dediklerinde ‘Buradaki tek iğrenç şey sensin’ yanıtını veriyorum. Biraz daha sevgi dolu ve ılımlı olmalıyız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ