Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda Atıl Kutoğlu'ndan 'Modern Osmanlılar'

        HT MAGAZİN

        Ünlü modacı Atıl Kutoğlu, Bursa’da düzenlediği ‘Modern Ottomans’ defilesiyle tam not aldı. Defilede uzun süredir podyumlardan uzak olan Demet Şener de görev aldı.

        BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin (UTİB) işbirliğiyle düzenlenen Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları kapsamında ‘Modern Ottomans’ temalı defile düzenleyen modacı Atıl Kutoğlu, izleyenlerden tam not aldı. Tasarımlarında Bursa kumaşlarını kullanan Kutoğlu, “Dünyanın en ünlü modaevlerinden Chanel, tasarımlarını Fransa’nın Lyon kentindeki kumaşçılarıyla hazırlıyor. Bursa da, bir anlamda Türkiye’nin Lyon’u” dedi.

        ŞENER PODYUMA DÖNDÜ

        Ünlü modacının ‘Modern Ottomans’ defilesinde, dünyaca ünlü top model Gina Adamu’nun yanında, uzun süredir podyumlardan uzak olan Demet Şener de podyuma çıktı. Bursa doğumlu Demet Şener, açılış kıyafeti ile birlikte toplam dört kıyafet giydi. Toplamda 18 kadın ve 7 erkek mankenin görev aldığı defilenin koreografisini Uğurkan Erez üstlendi.

        Uzun süredir podyumlardan uzak olan bir dönemin en ünlü modellerinden Demet Şener, Atıl Kutoğlu’nun defilesinde açılış kıyafeti ile birlikte toplam dört kıyafet giydi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ