Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Atilla Taş: Twitter ile yeniden doğdum

        Twitter'daki esprili ve muhalif paylaşımları ile dikkat çeken şarkıcı Atilla Taş, "Twitter bana kendi medyamı oluşturma fırsatı verdi. Küllerimden yeniden doğdum. Kariyerimi müzik alanında devam ettirmesem de sosyal medyada kendime bir yer açtım" dedi.

        Atilla Taş, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde (İEÜ) Medya Kulübü ile Medya ve İletişimciler Derneği tarafından gerçekleştirilen 2. Medya Günleri kapsamında düzenlenen 'Sosyal Medya Kullanımı' başlıklı söyleşiye katıldı. İEÜ Konferans Salonu'ndaki söyleşiye ilgi yoğun oldu. Bir twitter fenomeni haline gelen Taş, "Kariyerim hemen hemen sıfırı tüketmişti. Kariyer olarak bitmiş bir adamdım. Albümleri satmayan, konserlerine kimse gelmeyen kariyer olarak gerçekten yerin dibini görmüş bir insan olarak karşınızda duruyorum. Twitter bana kendi medyamı oluşturma fırsatı verdi. Kendine ait bir televizyonunun, gazeten, yerin var. Bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Küllerimden yeniden doğdum. Kariyerimi müzik alanında devam ettirmesem de sosyal medyada kendime bir yer açtım" dedi.

        İnsanların kendisiyle ilgili ön yargılarını giderdiğini belirten Taş, "Kendinizle dalga geçerseniz insanların elinden bu zevki almış oluyorsunuz. İnsanlar sizinle dalga geçmekten keyif almıyorlar. Bugüne dek sosyal medyada bana edilen küfür kimseye edilmemiştir. Ancak bunun yanı sıra çok da sevenim var. Üzgünüm ama çok da hesap kapattırdım. Türkiye'nin bulunduğu politik durum maalesef bazı şeylere seyirci kalmamıza engel oluyor. İronik yaklaşıyorum" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ