Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Kubat sanat kariyerinin 20'inci yılını kutladı

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTURK MAGAZİN

        Kubat sanat hayatının 20’nci yılını ve ‘Al Ömrümü’ adını verdiği albümünün kutlamasını Sahne İstanbul’da yaptı. Ziynet Sali, Sıla ve Demet Akbağ’ın da aralarında bulunduğu sanatçı dostları şarkıcıyı yalnız bırakmadı. Kubat albüm pastasını misafirleriyle birlikte kesti.

        ‘20 yıl daha sahnedeyim’

        Sanat kariyerinin 20’nci yılında çıkardığı yeni albümü ‘Al Ömrümü’nün kutlama gecesinde, sanatçı arkadaşları Kubat’ı yalnız bırakmadı

        Sevilen şarkıcı Kubat, sanat hayatının 20’nci yılında çıkardığı ‘Al Ömrümü’ albümünün tanıtımını Sahne İstanbul adlı mekânda yaptı. Geceye Ziynet Sali, Sıla, Murat Dalkılıç, Funda Arar, Demet Akbağ, Zara, Hatice ve Ali Kocatepe gibi isimler katılırken ünlüler arasında adeta bir şıklık yarışı yaşandı. Sahne performansından önce gazetecilerin karşısına çıkan Kubat, sorulan soruları yanıtladı. Kubat, “Güzel bir gala gecesi hazırladık, 20 yıldır bu piyasadayım. Bu özel geceye tüm sevdiklerimi ve dostlarımı davet ettim” dedi.

        ‘ÜSTATLARI YAD ETTİK’

        Çok heyecanlı olduğunu belirten sanatçı, “Bu heyecanla bir 20 yıl daha devam edeceğiz ve ondan sonra da emekliye ayrılacağız. Bu albümde çocukluğumu dinliyorum” dedi. Kubat yeni albümü hakkında “3-4 tane türkü ve 5 yeni beste var. Cem Karaca, Neşet Ertaş gibi üstatları yâd ettik. ‘Al Ömrümü’nün çok farklı bir enerjisi var, güzel bir albüm oldu” dedi. Konukları kapıda karşılayan Kubat, pastayı ise tüm sanatçı dostları ile keserek herkese bir kez daha teşekkür etti.

        HASTANEDEN KUTLAMAYA

        Demet Akbağ, “Kubat her zaman yanımızda olan çok iyi dostumdur” derken geceden erken ayrılmasını “Ailede hastalıklar var, hastaneden çıkıp buraya geldim” şeklinde açıkladı.

        CAZ ALBÜMÜ YAPACAK!

        Kubat ile yakın arkadaş olan Funda Arar, galaya eşi Febyo Taşel’le katıldı. “Kubat’ın albümünden çok keyif aldım” diyen Arar, “Pop ve caz albümü yapacağım” dedi.

        "BANA İLK KUBAT EL UZATTI"

        Zara, Kubat ile ilgili duygularını “Arkadaşımın en değerli anlarına şahit olmaya geldim. Meslek hayatımda bana ilk kucak açan ve beni onore eden Kubat olmuştur” sözleriyle dile getirdi.

        SÜRPRİZ ALBÜM GELİYOR!

        Popçu Sıla, “Gururla buradayım. Enfes bir albüm yapmış” derken, yeni albümünü “Sürprizler olacak ancak düet yok. Şarkılar çok güzel ve sıkı çalışıyorum” sözleriyle anlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ