Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Züleyha coşturdu

        Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Mart ayı programı, Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Anadolu'dan Kadın Türküleri' konseriyle başladı. Sevilen sanatçı Züleyha, 130 dakika sahnede kalarak birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için söyledi. 2010 yılı aralık ayının ortalarında raflarda yerini alan 'Merhaba' albümüyle Türkiye'de yok olup giden dillerin zenginliğini ortaya koyan ve kendi alanında büyük bir başarı yakalayan Züleyha, 'Anadolu'dan Kadın Türküleri' konserinde performansıyla birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için seslendirdi.

        SAHNEDE 130 DAKİKA KALDI

        Konsere, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Sakaryalılar katıldı. Konser esnasında çok mutlu olduğunu dile getiren Züleyha, "Bu akşam sahnede 130 dakika kalarak rekorumuzu kırmış bulunmaktayız. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadık. Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanımız İbrahim Aktürk'e, ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Konser sonunda Züleyha'ya çiçek takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Bu gece güzel sesiyle en beğenilen türküleri Sakaryalı hemşerilerimizle paylaşan Züleyha kardeşimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        Genç sanatçı Züleyha, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın öncülüğünde hazırlanan ve girişimci kadınların ödül aldığı programının açılışında da sahne almıştı. Züleyha, etkinlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından tebrik edilirken, söylediği Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Zazaca şarkılarıyla beğeni topladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ