Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik En çok onlar dinleniyor

        HT MAGAZİN

        TTNET Müzik, eylül ayında müzikseverlerin en çok ilgi gösterdiği yerli ve yabancı şarkılar listesi açıklandı. Türkçe kategorisinde Tesir Altında adlı şarkısıyla Mustafa Sandal zirvede yer alırken, yabancı müzik listesinin bir numarasında Roar parçasıyla Katy Perry bulunuyor

        Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'nin dijital müzik platformu TTNET Müzik, yerli ve yabancı müziğin yıldızlarını listeleriyle belirliyor. Son dönemin en popüler isimlerinin yer aldığı listeler, müzikseverlerin tercihleriyle ortaya çıkıyor. Sonbaharla birlikte yepyeni şarkılar müzikseverlerle buluşurken, Eylül ayında TTNET Müzik'te en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkılar da belli oldu. Eylül ayında en çok dinlenen yerli şarkılar listesinin 1 numarasında, Mustafa Sandal bulunuyor. Başarılı şarkıcının geçtiğimiz yaz çıkardığı maxi single'a da adını veren "Tesir Altında" şarkısı, TTNET Müzik'te yerli müzik listesinin zirvesine yerleşti.

        TARKAN ÜÇÜNCÜ SIRADA

        Mabel Matiz'in son albümünde yer alan, bir Yıldız Tilbe cover'ı olan "Aşk Yok Olmaktır" adlı parça, listede en çok dinlenen ikinci yerli şarkı oldu. Listenin üçüncü sırasında ise 2008 yılında hayatını kaybeden ünlü söz yazarı Aysel Gürel anısına hazırlanan 'Ayselim' albümü için seslendirdiği 'Firuze' adlı şarkıyla Tarkan bulunuyor. TTNET Müzik'in en çok dinlenen yabancı şarkılar listesinin bir numarasında ise dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Katy Perry yer aldı. En çok dinlenen yabancı şarkılar listesinde ikinci sırada Naughty Boy'un 'La La La' şarkısı, üçüncü sırada ise Selena Gomez 'Slow Down' şarkısı yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ