Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'dan göndermeler

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        https://twitter.com/MAGAZINHT

        "Alayına Gider" isismli single yapan Gülbin Vardar, eski eşi Ali Uğur Akbaş ve onun yeni eşi Yeliz Yeşilmen'in işlerini engellemeye çalıştığını öne sürdü. Vardar, eşinden boşanmasa Yeliz Yeşilmen'in kızı Asya'nın dünyaya nikahsız bir evlilikten geleceğini ifade etti.

        "Alayına Gider" şarkısı bize biraz manidar geldi. Şarkıdan bahseder misiniz?

        "Alayına Gider" şarkısı sevgili Yalçın Polat bestesi. Tepkiler çok güzel. Beşiktaş'la anlaşma durumumuz var. Alayına gider şarkısını stadda çalacaklar. Beşiktaş'ın sloganı olduğu için onu bizden istediler. Bizde mankene göre kumaş giydiririler. Bu şarkıyı da Yalçın Polat benim kimliğimden dolayı bana uyarladı. Bana yakıştığını söyledi. Ben bu şarkıyı çok güzel taşıdığıma inanıyorum. Bana uyarlandı.

        "Alayına Gider" şarkısı kimlere gidiyor?

        İlk bu sektöre girdiğimde birkaç kendisini bilmeyen insan "Gülbin Vardar neden şarkıcı oldu?" diye yorumlarda bulundu. Ben Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde 2 yıl eğitim aldım. Üçüncü senemde stüdyoya girdim. Ondan sonra albüme girdim. Birileri gibi gökten zembille inmedim. Piyasada insanların nasıl albüm yaptığını biliyorsunuz. O tarz insanlar bana daha çok gaz verdi. Daha çok hırslandım. Onlara da gider yaptık. Allah'a şükür ki stüdyoya girdim ve albümümü elime aldım. Çünkü biliyorsunuz bu işleri birçok sanatçı albüme giriyor ve albümü sonuçlandıramıyorlar. Ben aslanlar gibi tamamladım. Bir buçuk senede bitirdim ama rahatım.

        Müzik piyasasında neler yapmak istiyorsunuz?

        Güzel işler imza atmak istiyorum. Parçalarım dilden dile düşsün istiyorum. Her yerde şarkılarımın çalınmasını istiyorum. Gece kulüplerinde ve radyolarda çalınmaya başlandı. Klip çektik. Klip önümüzdeki günlerde de bütün televizyon kanallarında dönmeye başlayacak. Manyak bir klip çektik. Biz bu klipte erkeklere gider yaptık. Türk erkeklerinin yüzde 90'ı eşlerini aldatıyor. Erkeklerişn iki yüzlülüğünü göstermek için maskeli dansçıları gösterdik. Oarada onları gördüm ve gider yaptık.

        Siz hiç aldatıldınız mı?

        Her Türk kadını gibi o acıyı bende tattım. Şimdi artık gülüp geçiyorum ama o zamanlar çok sancılı zamanlardı. Çok ağladım. Çok üzüldüm. Bana sanki dünyanın sonu gibi geldi. İnsan zamanla herşeye alışıyor. Acıların ilacı da zaman. Hayatta herşeye göğüs germek zorundayız. Çünkü hayat öyle ya da böyle devam ediyor. Her kadına oluyor bana da oldu.

        Yeliz Yeşilmen'in sizin işlerinizi engellediği doğru mu?

        Engellemeler var. Biz zaten bula ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Çıktığım gazinolara telefon edilip "Sahneye çıkarmayacaksınız" diyorlar. Basındaki arkadaşlarımı veya sanatçı dostlarımı arayıp, "Gülbin'le görüşmeyeceksin" diye gerek tehdit gerekse duygusal anlamda oynamalar oluyor. Gerek Yeliz gerekse benim eski eşim Ali Uğur'dan tehditler geliyor. Aranan 10 - 15 kişilik bir liste var. Suç duyurusunda bulunduk. Bakalım devlette hukukta süreç öyle çabuk sonuçlanmıyor. Ben devletime ve hukuğa inanıyorum. Şahitlerim var. Ben yılmadan usanmadan ekmeğimdeyim. Hiç arkama bakmıyorum. Tamamen ekmeğime ve hedeflerime kilitlenmiş durumdayım. İki tane kız çocuğum var. Ekmeğimi elimden alan herkesi ezer geçerim. Gözünün yaşına bakmam. Çünkü bu ekmek kavgası.

        Yeliz Yeşilmen'e ve Ali Uğur Akbaş'a mesajınız var mı?

        Benimle ilgilenmesinler. Kendi yollarına baksınlar. Evlendiler. Çoluk çocuk sahibi oldular. İstedikleri oydu. Ben o lütfu onlara verdim ki zaten evlendiğinde Yeliz beş aylık hamileydi. Ben boşanmasaydım evlenemeyecekti bile. Çocuğunu nikahsız doğuracaktı. Yeliz'in çocuğuna acıdığım için nikahımı ona verdim. Evliliğinin kıymetini bilsin. Kocasına sahip çıksın. Benimle uğrasşmasın. Benim peşime düşmesin. Ben hayatımdan çok memnunum. Önüme bakıyorum arkama bakmıyorum. Hiç endişelenmesin. Onun kocasıyla da işim olmaz benim. Allah korusun 40 yıl erkeksiz kalsam ben o insana yüzümü çevirip bakmam. Çok rahatım ve çok huzurluyum. Yalnızım. Hiçbir bağım yok. Ailem ve çocuklarım var. İşimi çok seviyorum.

        Keşke evlenmeseydim" diyor musunuz?

        "Keşke öyle birisiyle evlenmeseydim" diyorum. "Keşke hiç evlenmeseydim" dersem iki çocuğuma haksızlık etmiş olurum. İki kızıma kıyamıyorum. Öyle birisiyle keşke evlenmeseydim. Keşke mücadele etmeseydim. Çok büyük hata. Ama o zaman aşık oldum. İnsanın gözü kör oluyor. Kaçmayı seçmedim. Başarmak istedim. Zor yolu seçtim. Sonuçta evli barklısınız. İki tane çocuğunuz var. Her Türk kadını gibi kocamı geri kazanmak için aslanlar gibi mücadele ettim. Ama olmadı. Şimdi diyorum ki en azından içimde uhde kalmadı. Kızım bana büyüdüğü zaman, "Anneciğim neden hemen kaçıp gittin" demeyecek. Kaçmayı seçmedim. Zor yolu seçtim. Evli barklısınız iki tane çocuğunuz var. Çocuklarınızın babası. Her Türk kadını gibi aslanlar gibi mücadele ettim. Ama olmadı. Şimdi diyorum ki en azından içimde bir uhde kalmadı. Kızım büyüdüğü zaman "Anneciğim neden mücadele etmedin?" diye sormayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ