Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Aşk Yeniden 13. Bölüm, Aşk Yeniden 13. Bölüm'de Neler Oldu?, Aşk Yeniden 14. Bölüm, Aşk Yeniden 14. Bölüm Ne Zaman?, Aşk Yeniden 14. Bölüm Fragmanı

        Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden'in bu hafta yayınlanan bölümünde Şekercizade'lerin başı belaya girdi. İşte Aşk Yeniden 13. bölüm ve detaylar..

        Fatih, Zeynep ve diğerleri mültecileri de tekneye alarak adadan ayrılırlar. Mültecilerin yurtlarına ve ailelerine kavuşmaları için ellerinden geleni yapmayı planlamaktadırlar. Ancak planlamadıkları şey, insan kaçakçılığı suçundan göz altına alınmalarıdır.

        Polisin, Şevket Reis’in evine gitmesiyle durumdan haberdar olan aileler, çocuklarının bulunduğuna sevinemeden bu kez de nezaret yolu gözlemeye başlarlar. Mültecilerin ifadeleri sonrası herkes rahat bir nefes almıştır. Fakat bu sefer de gazetelere yansıyan “Şekercizadeler insan kaçakçılığı yaparken yakalandı” haberi yüzünden ortalık yeniden karışır.

        Aşk Yeniden 14. bölüm fragmanı yayınlandı

        Fox ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Aşk Yeniden yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. 12 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan Aşk Yeniden 14. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. İşte Aşk Yeniden dizisinin yeni bölümüne dair ipuçları.

        14. Bölümden detaylar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ