Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Gökhan Töre, Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın saat merakı
        1

        Sezon başında Beşiktaş'tan West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre, dün akşam siyah-beyazlıların 2-2 berabere kaldığı Kayserispor maçını Vodafone Arena'da izledi.

        2

        Mücadeleyi kart cezalısı olan Ricardo Quaresma ile birlikte takip eden milli futbolcu, Portekizli yıldızın çektiği selfie fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

        3

        Fotoğrafta dikkat çeken detay Gökhan Töre'nin saatiydi... Yıldız futbolcunun kolundaki saat ise, dünyanın en ünlü saat markalarından olan Patek Philippe'ın Nautilus Chronogaph Rose modelindendi.

        7

        Arda'nın 1 milyon euro'luk saat koleksiyonu, Rolex, Vacheron Constantin, Franck Muller ve Audemars Piguet gibi dünyanın en pahalı markalarından oluşuyor.

        8

        Barcelonalı yıldız bu tutkusunu bir dönem aşk yaşadığı Aslıhan Doğan aldığı hediyede de göstermişti. Turan'ın o dönem sevgilisine 11.600 Euro’ya (40 bin lira) pırlantalı Rolex Datejust Jubilee marka saat aldığı konuşulmuştu.

        9

        Çin Süper Lig takımlarından Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz da kısa bir süre önce Patek Philippe'in sınırlı sayıda ürettiği model için sipariş vermişti.