Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Adriana Lima'dan Türkiye mesajı
        1

        Antalya'da düzenlenecek şova katılacak olan Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart, Viktoria Odintsova ve Victoria Lopyreva, organizasyon kapsamında sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı.

        2

        Dosso Dossi Fashion Show tarafından belirlenen 'Merhaba Türkiye. 9 Haziran'da Dosso Dossi Fashion Show'un muhteşem şovunda sizi görmekten mutluluk duyacağım' mesajını sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşan ünlü isimler, dünya genelinde yaklaşık 50 milyon kişiye direkt ulaştı.

        3

        Adriana Lima bir sürpriz yapıp mesajının sonunda 'Hepinizi özledim' derken, Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros ise 'Hepinizi seviyorum' ekini yaptı.

        4

        Isabeli Fontana, ayrıca bir jest daha yaparak kendisinin yer aldığı Türkçe yayımlanan bir derginin kapak fotoğrafını da paylaştı.

        5

        Şov kapsamında birer konser verecek olan Rusya'nın ünlü şarkıcıları Nikolay Baskov ve Dima Bilan da 'Merhaba Türkiye' diyerek mesaj paylaşan isimler arasında yer aldı.

        6

        Her biri aynı zamanda birer sosyal medya fenomeni olan isimlerin bu mesajları kısa sürede hayranları tarafından da paylaşılarak dünya genelinde büyük dikkat çekti.