Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ile boşanmaktan vazgeçti
        1

        Boşanmak için avukatlarına vekâlet veren Sarp Levendoğlu-Birce Akalay cephesinde sürpriz gelişme! Güzel oyuncunun evliliğine bir şans daha vermek istediği ve boşanmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

        2

        LEVENDOĞLU BEKLEME KARARI ALDI

        BU aşk burada bitmez! Başrollerini paylaştıkları ‘Küçük Ağa’ dizisinin setinde başlayan, yine birlikte rol aldıkları ‘Deliormanlı’ filminin setinde biten Birce Akalay-Sarp Levendoğlu ilişkisi için umut ışığı doğdu.

        3

        İddiaya göre, Derya Şensoy ile geçen yaz ‘Deliormanlı’ setinde yakınlaşıp Datça’da aşk yaşayan Levendoğlu, boşanma davasını eşinin açması için bekleme kararı aldı.

        4

        KAPILARI TAMAMEN KAPATMADILAR

        Daha önce de boşanmanın eşiğinden dönen çiftten Akalay, sosyal medyada eşinin fotoğraflarını ve kolundan ismini sildirmesine rağmen dilekçesini işleme koydurmadı.

        5

        Boşanma protokolüne de yanaşmayan oyuncunun bu hamlesi Levendoğlu’nu şaşırttı. Konuyla ilgili açıklama yapmayan ikilinin birbirlerine kapıları tamamen kapatmadıkları öğrenildi.

        6

        ‘BEN YIKMADIM’

        Levendoğlu ile aşk iddiaları karşısında sessizliğini koruyan Derya Şensoy’un yakın çevresine “Onların yuvasını ben yıkmadım” diye dert yandığı ortaya çıktı.