Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşanacak? Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanı

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı Hayat Şarkısı son bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde; Hülya'nın düşmanlarının atağa geçmesiyle kapana sıkıştığı dizinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

        HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 15. randevusuna çıkan Hayat Şarkısı'nda olaylar şöyle gelişti: Mahir ve Hülya'nın yaptığı planlar istedikleri gibi gitmemiştir ve Müfit'e yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Acilen, gece yarısı Müfit’in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim’e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

        Melek’e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek’i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

        Hayat Şarkısı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ