Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tatlı İntikam son bölümünde neler yaşandı? Tatlı İntikam 22. bölüm izle (fragman)

        Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam 22. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Başak ve Bülent için beklenen gün geliyor. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? İşte Tatlı İntikam 22. bölüm özeti...

        TATLI İNTİKAM 22. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 22. randevusuna çıkan Tatlı İntikam'da olaylar şöyle gelişti: Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar’ın suçsuzluğuna inanmaktadır. İkili bu konuda gerilirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Pelin, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan emindir. Sinan ise, sonuna kadar Rüzgar’ın suçsuzluğuna inanmaktadır. İkili bu konuda gerilirken Başak da düğün planları yapmaktadır. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır? Soruların cevapları bir bir ortaya çıkarken ikili yeni bir haberle sarsılır.

        OYUNCULAR

        Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ