Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon SHOW TV'nin yeni dizisi 'İçerde' başladı

        Sezonun beklenen dizisi “İçerde”, sürükleyici hikâyesi ve iddialı oyuncu kadrosuyla önceki akşamizleyiciyle buluştu. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin iki kardeşi canlandırdıkları dizi ilk bölümüyle adeta sosyal medyayı salladı.

        HERKES 'İÇERDE'Yİ KONUŞTU

        SHOW TV’nin yeni sezon bombalarından ‘İçerde’, ilk bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay ve Mustafa Uğurlu’yu bir araya getiren dizi, sürprizli hikâyesiyle izleyicilerden tam not aldı. #Bu akşam İçerdeyiz, #İçerde, #Çağatay ve #Aras Bulut İynemli etiketleri ise TT listesinde saatlerce zirvede kalırken izleyiciler diziyle ilgili övgü dolu yorumlar yaptı.

        100 BİN TWEET’LE REKOR KIRDI

        Ulusoy’un hapishanedeki dövüş sahnesi nefes keserken, usta oyuncu Çetin Tekindor’un “Yeğen” repliğiyle Tuncel Kurtiz’e selam yolladığı sahne ise büyük beğeni topladı. Dizi için yaklaşık 100 bin tweet atılarak bu alanda rekor kırıldı. Dizinin ikinci hafta tanımı da kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girdi.

        Dizinin finalinde Sarp’ın (Ulusoy) Yusuf’un (Uğurlu), Mert’in (İynemli) ise Celal’in (Tekindor) adamı çıkması izleyicileri ters köşeye yatırdı.
        Dizinin finalinde Sarp’ın (Ulusoy) Yusuf’un (Uğurlu), Mert’in (İynemli) ise Celal’in (Tekindor) adamı çıkması izleyicileri ters köşeye yatırdı.

        'İÇERDE'NİN KONUSU

        Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler gibi birbirinden iddialı isimleri bir araya getiren dizi, iki kardeşin birbirini bulma hikâyesini konu alıyor.

        'İÇERDE'NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNDEN İLK FRAGMAN

        Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz (Çağatay Ulusoy), mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşir. Yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı altüst olur. Akademiden mezun olan Komiser Mert Karadağ (Aras Bulut İynemli) ise Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur...

        HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ