Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 55. son bölümünde neler yaşandı? Kırgın Çiçekeler 56. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler'in 55.yeni bölümüyle dün akşam izleyicisi karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Nazan şüphelenince Defne gerçeği itiraf eder. Peki 56. bölümdeneler yaşanacaktır? İşte Kırgın Çiçekler 56. bölüm fragmanı ve 55. bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 56. BÖLÜM FRAGMANI

        KIRGIN ÇİÇEKLER 55. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        55'inci yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak olan Kırgın Çiçekler'de olaylar şöyle gelişecek: Eylül, Cemre'yi okulda bulamayınca Songül ve Kader'e haber verir. Kızlar her yerde Cemre'yi aramaya başlar. Panik halindeki Defne polisi arar.

        Banu bebeğinden kurtulmanın yollarını aramaktadır. Meral hastaneden taburcu olup yurda döner. Nazan şüphelenince Defne gerçeği itiraf eder. Nazan, Defne'yi yurt dışına kaçırmaya karar verir. Polis her yerde Defne'yi aramaktadır. Kızlar Cemre'nin başına gelenlerin sıkıntısını yaşarken Kemal'in serbest kalmasıyla şok olurlar.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 54. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Defne, gizlice DNA testi yaptırır. Neriman, ağzını sıkı tutması karşılığında Nazan'dan para alır. Durumu öğrenen Feride, Neriman'ı köşeye sıkıştırır. Mert, Songül'e aşkını itiraf eder. Durumu öğrenen Güney, Mert'le büyük bir kavgaya tutuşur. Songül'le, Güney aşkı bitme noktasına gelir.

        Banu, erken doğum riskiyle hastaneye kaldırılır. Annesini ziyarete gelen Kader, kardeşinin para karşılığı başka bir aileye verileceğini öğrenir. Defne, Cemre'nin herkese evlatlık olduğunu söyleyeceğini düşünerek korkunç bir plan yapar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ