Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 20. son bölümünde neler yaşandı No: 309 20. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı "No: 309", 20. yeni bölümü ile dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümde Songül de geçmişe bir sünger çekip, hayatını değiştirmeye karar verir. İşte No: 309 20. bölüm özeti...

        NO: 309 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kendi ilişkisinde mutluluğu yakalayan Onur, Kurtuluş ve Samet'in de yardımına koşar, ve Lale ile birlikte Nergis ve Nilüfer’in de olacağı bir yemek organizasyonu düzenler.

        Bu organizasyonda onları sürprizler beklemektedir. Songül de geçmişe bir sünger çekip, hayatını değiştirmeye karar verir. Kızlar bu değişime başta şaşırsalar da destek olurlar. Bu arada Onur'un dayısı Haluk, nikah için Amerika’dan gelir.

        NO: 309 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır.. Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ