Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor 17. son bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Zeynep Çamcı ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor dizisi 17. bölümüyle dünakşam seyircisiyle buluştu. Tuna daha fazla acı çekmek istemediği için Deniz'den ayrılır. İşte Seviyor Sevmiyor 17. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        SEVİYOR SEVMİYOR 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İrem'in Yiğit'e kendisini İrem olarak tanıtmasını Elif son anda yetişip Yiğit'e açıklar. İrem'in hafıza sorunu ve kafasının karışık olması yüzünden saçmaladığı söylenir.Tabii bunu söyleyen Elif olunca Yiğit çok üzerine gitmez. Ancak Yiğit bu hadiseden şüphelenir, araştırmaya başlar.

        Acaba kimdir bu İrem? Gerçekten olay kendisine anlatıldığı gibi midir? Bu esnada İrem ise yavaş yavaş gerçekleri hatırlamaya başlar. Acaba kaza anında Yiğit'in söyleyeceklerini hatırladığında ne olacaktır?

        Deniz ve Tuna'nın aşk oyunu Tuna'nın kendisini kaptırması ile bozulur. Tuna daha fazla acı çekmek istemediği için Deniz'den ayrılır.Fakat Deniz bu durumda ne yapacaktır? Tuna'nın hayatından çıkması Deniz için bir opsiyon değildir.

        SEVİYOR SEVMİYOR 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kazada Yiğit'e bir şey olmaz ancak İrem'in durumu kritiktir. Yiğit onu hastaneye yetiştirir, hayati tehlike atlatılır ama İrem uyandığında beklenmedik durumla karşılaşırlar; İrem beyin sarsıntısı sebebiyle bir çeşit geçici demans yaşamakta ve 17 yaşından sonrasını hatırlamamaktadır.Tuna ve Deniz bu süreçte sırrı açık edebileceğini düşünerek İrem'i Yiğit'ten uzak tutmaya çalışırlar.

        Birlikte vakit geçiren İrem ve Deniz, İrem'in rahatsızlığı sebebiyle tam bir 17 yaşa dönüş yaşamaya başlayıp, bir yerden sonra bunun tadını çıkarırken diğer tarafta Tuna, Yiğit'in başında bekçilik yapmakta, bir yandan da kitapla gelen şöhretin "bedellerini" ödemekle uğraşmaktadır.

        Her şey yolunda giderken Deniz'in annesi Elif'in Yiğit'e yazdığı ve bütün sırrı anlattığı mektup bütün planları bozacak ve İrem karşılaştığı Yiğit'e söylememesi gereken bir şey söyleyerek geri dönüşü olmayan bir yolun kapısını açacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ