Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça Bölüm 79. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti

        Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay'ınpaylaştığı Paramparça dizisi 79. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde Candan ile Asuman'ın başı büyük derttedir. İşte Paramparça 79. bölüm fragmanı ve bölüm özeti

        PARAMPARÇA 79. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Hazal’ın gözaltına alınması herkesin üzerinde şok etkisi yaratır. Hazal cinayeti itiraf ederken; Cihan, Mithat’ın yardımıyla Özgür’ün ailesinin peşine düşmüştür. Kendisindeki bıçağın gerçek olmadığını anlayan Dilara bu işte Harun’un da parmağı olduğundan emindir. “Kocam mısın, düşmanım mı” diye sorduğu Harun ile artık aralarında uçurum vardır.

        BAŞLARI BÜYÜK DERTTE

        Cihan’ın Harun’u tehdit etmesi karşılığında Dilara’nın sessizliği, Harun için büyük bir yıkım olur. Cihan’la birlikteyken Harun’a yalnız olduğunu söyleyen Dilara, takip edildiğinin farkında değildir. Öte yandan Candan ile Asuman’ın başı büyük derttedir. Elmas kaçakçıları her ikisini bulur ve elmasları geri ister ancak, elmaslar ortada yoktur.

        BİLİNMEZE YOLCULUK

        Cansu bebeğini, her ne pahasına olursa olsun doğurmaya karar vermiştir. Deniz de durumu kabullenmeye başlar. Oğluyla arasındaki sorunları bahane eden Burhan Bey, konuşmak için Cansu ile buluşur. Burhan Bey’in otomobiline binen Cansu, bu yolculuğun hayatlarını değiştireceğinden habersizdir. Maide’nin ise, hiç beklenmedik bir ziyaretçisi vardır...

        PARAMPARÇA 78. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cansu’nun sağlık durumu günden güne kötüleşir. Doktorlar, Cansu’ya bebeğinden vazgeçmekten başka seçenek bırakmaz. Ancak Cansu her ne pahasına olursa olsun bu bebeği doğurmakta kararlıdır. Kızını göz göre göre kaybeden Cihan yapacak başka bir şey kalmadığını anlar ve bebeğin alınması için Cansu’yu hastaneye götürür.

        Telefonunun dinlendiğini öğrenen Dilara bu konuda da Harun’u suçlar. Kendisini Dilara’ya bir türlü inandıramayan Harun, halası Maide’yi tüm haklarını elinden alarak bakımevine kapatır. Ancak Harun’un bu hamlesi, Maide’nin elindeki son kozu da oynamasına sebep olur.

        Candan ise yine başını büyük bir belaya sokmuş, bu belaya Asuman’ı da ortak etmiştir. Burhan’ın Özkan’ı kullandığını ve Vedat’ı vuranın Deniz olduğunu öğrenen Cihan, Burhan’dan intikamını alacaktır. Burhan’a aşık olan Keriman’ın yolu ise yeniden Rahmi Bey ile kesişir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ