Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bana Sevmeyi Anlat 11. son bölümünde neler yaşandı? Bana Sevmeyi Anlat 11. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ ve Seda Bakan'ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat, 11. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Peki yeni bölümde seyircileri neler bekliyor? İşte Bana Sevmeyi Anlat 11. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        BANA SEVMEYİ ANLAT 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Hakverdi’nin dönüşü Haşmet’in keyfini kaçırmıştır, Leyla’yı kaybetme korkusuyla yüzleşmektedir. Alper ve Hakverdi planlarını kararlı bir şekilde uygularken Alper, Leyla’dan uzakta durmakta zorlanmaktadır. Engin’in Ezgi için attığı adım ilişkilerini başka bir boyuta taşır. Leyla’nın kaçak gelin olarak basında haberinin çıkması Canan’ı çıldırtırken, Haşmet için sürpriz bir kapı aralar. Canan’ı gören Salih için geçmiş yeniden canlanır. Kocasının durumundan habersiz olan Ayla ise sinsi planıyla Leyla ve Alper için tehlike çanlarını çalmaktadır.

        BANA SEVMEYİ ANLAT 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Alper gizemli buluşmanın ardından büyük bir kararın eşiğindedir. Nasıl bir karar verirse versin dünyası değişecektir. Karşısında Onur’u gören Engin için ise yüzleşme zamanıdır.

        Simge’nin eline geçen görüntüden habersiz olan Leyla oğluna kavuşmuş mutludur. Haşmet planının işlediğini düşünürken beklenmedik bir gelişmeyle dengeler değiştirir. Artık herkes atacağı adımı bir kere daha düşünecektir.

        OYUNCU KADROSU

        Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdöğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan, Naz Sayıner, Lavinya Ünlüer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ