Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Altınsoylar 2. son bölümünde neler yaşanacak? Oğuz ve Burcu, Altınsoylar evinden kaçıyor mu?

        Birlik ve beraberliğin altını çizerken zaman zaman güldüren, zaman zaman ağlatan, ama hep umut var diyen kocaman bir aile dizisini konu alan "Altınsoylar", 2'nci yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde, Altınsoy Malikanesini terk ederken faka basan Burcu önemli bir karar arifesindedir! İşte Altınsoylar 2. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        ALTINSOYLAR 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 2. randevusuna çıkacak olan Altınsolar'da olaylar şöyle gelişecek: Altınsoy Malikanesini terk ederken faka basan Burcu, önemli bir karar arifesindedir. Ya hayatı pahasına Oğuz’u yüzüstü bırakıp gidecektir, ya da Oğuz’la birlikte söylediği yalana devam edecektir.

        Gün ağarınca Oğuz için de içinden çıkılması zor bir süreç başlar. Burcu’nun yazdığı veda mektubu evin içinde kaybolmuştur. Bulunması durumunda tüm yalan ortaya çıkacaktır.

        ALTINSOYLAR İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Oğuz yetimhanede büyümüş, zeki bir gençtir. Yetimhaneden çıkınca iş ve kalacak yer bulmakta zorlanan Oğuz kendince bir yöntem geliştirmiştir. Birikmiş postalardan ev sahibinin uzakta olduğunu tespit eden Oğuz, gizlice boş evlere girerek geçici olarak o evlerde yaşayarak hayatını devam ettirmektedir. Banyoyu, mutfağı, televizyonu, şampuanı, bornozu, kısacası ihtiyacı olan her şeyi sanki sahibiymiş gibi kullanır.

        Boş sanıp girdiği son evde ev sahibiyle pişti olunca tabanları yağlayıp kaçar, tam kurtuldum derken yan sokaktan koşarak çıkan Burcu ile çarpışır. Burcu da o esnada, terk ettiği için kendisini öldürmek isteyen öfkeli nişanlısından kaçmaktadır. Nefes nefese kaçan, kaçarken yolları kesişen ikili buldukları ilk dar soteye girer ve peşindekileri atlatır. Ama sonrasında yaşanan küçük dikkatsizlik, birbirini tetikleyecek olaylar zincirini başlatır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ