Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tatlı İntikam 30. final bölümünde neler yaşanacak? Pelin ve Sinan'ın aşk hikayesi mutlu bitecek mi?

        Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam 30. son bölümü ile ekranlara veda ediyor. Dizinin final bölümünde Pelin seçimini kimden yana kullanacak? Pelin ve Sinan kavuşabilecek mi? Kader oyununda aşk galip gelecek mi? İşte Tatlı İntikam 30. final bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        TATLI İNTİKAM FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        30'uncu bölümüyle ekranlara veda edecek olan Tatlı İntikam'da olaylar şöyle gelişecek: Pelin, Barış’ın yaptığı evlilik teklifi karşısında şaşkındır. Aklı ve mantığı arasındaki seçimin sonuna gelmiştir. Bu teklif, Sinan’ı altüst eder. Pelin’i kaybetmeye niyeti yoktur. Onu kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

        Diğer yandan Barış, Sinan’ı Pelin’in hayatından çıkartmak için uğraşmaya devam eder. Duygu da, Sinan’la görüşebilmek için fırsat kollar. Türlü oyunlar, yanlış anlaşılmalar ve büyük kırgınlıklara rağmen Pelin ve Sinan kavuşabilecek mi? Kader oyununda aşk galip gelecek mi? Acı ayrılıkta “tatlı” son mümkün mü?

        TATLI İNTİKAM 29. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sinan, Barış’ın mekanına motosikletiyle girince işler ciddileşmeye başlar. Artık ne Barış duracak, ne de Sinan geri adım atacaktır.

        Sinan’ı kurtaracak tek şey ise, Pelin’in ifadesidir. Pelin, ifadesine gerek kalmadan Sinan’ın bu işi halletmesini ister. Ancak, beklenmedik gelişmelerle Sinan ve Pelin hem kendilerini, hem de aşklarını sınayacakları büyük bir sınavdan geçerler. Tüm bu olanlardan sonra Pelin ne yapacak, Sinan’ı kurtarabilmek için Barış’ın karşısında durabilecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ