Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Bazen Tatlıdır 5. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti izle

        Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ın başrollerini paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır, 5. bölümüyle dünakşam ekranlara geldi. Yeni bölümdeOnur, okulu bırakma kararı alıp, eski işi olan bar şarkıcılığına geri döner. İşte Hayat Bazen Tatlıdır 5. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Cerrah’ın Hayat’ı düştüğü durumdan kurtarmak için söylediği yalan Hayat’ı daha çok kızdırmasına neden olur. Yaptığı her iyiliğin yanlış anlaşıldığını gören Cerrah Hayat ile bir yemekte tüm olanları konuşmak ister. Hayat ile Cerrah’ın ilk randevusu nasıl geçecek? Cerrah Hayat’a kendini doğru anlatabilecek mi? Yoksa romantik akşamları ayaklarına mı dolanacak?

        Hayat öğretmeni zor durumda bıraktığını düşündüğü için kendini affedemeyen Onur, okulu bırakma kararı alıp, eski işi olan bar şarkıcılığına geri döner. Peki onu bu kararından kim vazgeçirecek, Hayat mı? Cerrah mı?

        Sevda’nın ablasına yaptıklarını sindiremeyen Gözde, Sevda’yı dinlemez ve Burak’a yakın olmaya karar verir. Peki Burak Sevda’ya verdiği “Gözde’den uzak durma” sözünü tutabilecek mi? Gözde ile Burak arasındaki yakınlaşmaya engel olamayan Koray, kimden yardım isteyecek?

        Öte yandan Şerif, Birtanem’in satmayan tek şarkılık müzik CD’sini promosyon ürünü olarak kantinde yiyeceklerin yanında dağıtmaya başlar, tabii yüksek fiyat farkı karşılığında. Gedikpaşa Lisesi öğrencileri bu duruma öyle bir çare bulurlar ki, hem kazanan taraf olurlar hem de eğlenen...

        HAYAT BAZEN TATLIDIR 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Gözde ve Burak arasındaki sıcaklıktan tedirgin olan Koray, Sevda’ya işbirliği teklif eder. Bu işbirliği en çok Hayat Hoca’ya zarar verecektir.

        Hiç hak etmediği bir ithamla karşılaşan Hayat’ı düştüğü durumdan kim kurtaracak? Hayat Hoca’nın kurtulması Burak’ı nasıl bir çıkmazın içine sürükleyecek?

        Onur okula dönmenin sevincini yaşayacakken kendini karmaşık olayların içinde bulacak.

        Öte yandan Gedikpaşa Lisesi kantinine konulan kahve makinası para basıp Şerif ve Dilli Kaşarlıyı zengin edebilecek mi? Yoksa Loçkolar’ın planları okul idaresinin ayağına mı dolanacak?

        Cerrah ve Hayat arasındaki sert rüzgarlar yerini tatlı esintilere bırakacak mı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ