Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor 18. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti izle

        Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay‘ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor, 18. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde Deniz Yiğit'e, Tuna'yla birlikte olduğunu bir türlü söyleyemez. İşte Seviyor Sevmiyor 18. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        SEVİYOR SEVMİYOR 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Yiğit, İrem'den ayrıldıktan sonra kendisi için Deniz'le önünde hiçbir engel kalmadığını düşünmektedir. Öte yandan Deniz, Tuna'yla beraberdir ve Yiğit'in ayrıldığını duyunca şoke olur. Üstüne üstlük Yiğit kurtarıcı olarak dergiye geri dönmüştür.

        İrem ise ayrılık acısını çok kolay atlatmış gibidir. Derginin yeniden ayağa kalkması için herkes büyük özveriyle çalışırken, Deniz Yiğit'e, Tuna'yla birlikte olduğunu bir türlü söyleyemez. Yiğit ise Deniz'in sürekli ondan kaçmasına anlam veremez. En sonunda Yiğit, Deniz'le her şeyi açık açık konuşmak için Deniz'i çok tanıdık bir yolculuğa çıkarmaya karar verir.

        SEVİYOR SEVMİYOR 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        İrem'in Yiğit'e kendisini İrem olarak tanıtmasını Elif son anda yetişip Yiğit'e açıklar. İrem'in hafıza sorunu ve kafasının karışık olması yüzünden saçmaladığı söylenir. Tabii bunu söyleyen Elif olunca Yiğit çok üzerine gitmez. Ancak Yiğit bu hadiseden şüphelenir, araştırmaya başlar.

        Acaba kimdir bu İrem? Gerçekten olay kendisine anlatıldığı gibi midir? Bu esnada İrem ise yavaş yavaş gerçekleri hatırlamaya başlar. Acaba kaza anında Yiğit'in söyleyeceklerini hatırladığında ne olacaktır? Deniz ve Tuna'nın aşk oyunu Tuna'nın kendisini kaptırması ile bozulur.

        Tuna daha fazla acı çekmek istemediği için Deniz'den ayrılır. Fakat Deniz bu durumda ne yapacaktır? Tuna'nın hayatından çıkması Deniz için bir opsiyon değildir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ