Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 59. son bölüm fragmanı ve bölüm özeti izle

        Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi, 59. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        KIRGIN ÇİÇEKLER 59. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Sadullah kendi suçunun cezasını kızına yüklememek için intihara kalkışır.Çok üzülen Songül, babasını kurtarmak için evliliğe razı olur.Hiçbir şeyden haber olmayan Güney, terk edilince büyük üzüntü yaşar.

        Kader ve Meral, Cemre'ye haber vermeden çizimlerini moda yarışmasına gönderirler. Banu ve Mesude beraber iş kurmaya karar verir.Songül gizlice yurdu terk ederken arkasından bir mektup bırakarak arkadaşlarını hüzne boğar.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Songül, Defne'nin söylediklerine inanarak babasına hesap sorar. Güney, Songül'e destek olur. Nazan, Kemal'in oyununu çözer. Haksız yere suçlanan Sadullah, Kemal'in kapısına dayanır.

        Feride, Özlem'den kurtulmanın yollarını ararken Toprak ve Özlem'in samimiyeti Feride'yi rahatsız eder. Eylül'ün halası Mesude'nin evine gelerek çok önemli bir haber verir. Mesude ve Eylül arasında ipler gerilir.

        OYUNCU KADROSU: İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Derya Artemel, Cansu Fırıncı, Mehmet Aykaç, Nil Keser, Arif Diren, Sacide Taşaner, Veda Yurtsever, Yunus Emre Terzioğlu, Esma Yılmaz, Dilara Mücaviroğlu, Seda Güngör, Ruhi Sarı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ