Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk Laftan Anlamaz 19. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Murat’ın herkesten gizlediği Hazal’ın kim olduğu sorusu damga vuracağı “Aşk Laftan Anlamaz”da, haberleri hazmedemeyen Haşmet Dede, elinde silahla Sarte’yi basınca işler sarpa saracak.. İşte Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        AŞK LAFTAN ANLAMAZ 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Hayat, Murat’a kendini affettirmek ve yeniden eski günlere dönmek için uğraşırken ortaya çıkan gizemli bir kadın her şeyin altüst olmasına sebep olur. Murat’ın herkesten gizlediği Hazal kimdir?

        Murat’tan şüphelenen Hayat’ı ise zor bir seçim beklemektedir. Çıkan gazete haberlerini hazmedemeyen Haşmet Dede'nin Sarte’ye gelmesi işleri daha da karıştırır...

        AŞK LAFTAN ANLAMAZ 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hayat ve Murat’ın mutlu sonu zor günlerin başlangıcıdır. Hayat içine düşeceği çıkmazdan habersiz Murat’a evet derken, Murat karmakarışık duygularla aşkıyla öfkesi arasında gidip gelmektedir. Öğrendiği gerçeklerin ağırlığı ile her şeyin acısını Hayat’tan çıkarmaya başlar.

        Hayat ise Murat’ın öğrendiği gerçeklerden habersiz tüm suçu kendisinde görmekte ve söylediği yalan yüzünden Murat’ın kendisini affedemediğini düşünmektedir. Ancak pes etmeye niyeti yoktur. Murat onu affedene kadar ne olursa olsun asla onu terk etmeyecektir.

        Murat tüm bunların arasında Haşmet dedenin Hayat’ı geri alma çabalarına karşı koyarken beklemediği bir gerçekle daha karşılaşır. İki aile arasındaki bağ geçmişten kalan hesaplara bağlanmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ