Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 7. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Heyecan dozu yüksek bir bölümle ekrana gelecek olan “Cesur Yürek”te Ömer, psikopatlığıyla bilinen Bozdoğan kardeşlerin tehditlerine kendilerine biat etme taleplerine aynı sertlikte karşılık verecek. İşte Cesur Yürek 7. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        CESUR YÜREK 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Ömer ve Bozdoğan kardeşlerin restleşmesinin damga vuracağı dizide olaylar şöyle gelişecek: Varol Kalaycı'nın masaya getirilmesini istemeyen Harbi, Ömer'i öldürmek için büyük bir eylem planlar. Varol'un itirafları masadakiler için şok etkisi yapar. İçlerindeki haini bulmak için şüphe ettikleri herkesi öldüreceklerdir. Diğer yandan Varol'un alınması Rusları harekete geçirir. Psikopatlığıyla bilinen Bozdoğan kardeşler, Ömer'i tehdit ederek kendilerine biat etmesini isterler. Ömer ve Bozdoğanlar arasında başlayan savaşa masadakiler de dahil olur. Tatar ve Harbi'nin aracılığıyla bir araya gelen Ömer ve Bozdoğanlar uzlaşmak yerine bedeli çok ağır olacak bir savaşın fitilini yakacaklardır...

        CESUR YÜREK 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer, Tatar Ahmet ve masadakilerden hesap sormak için harekete geçer. Mafya dünyasında kendisine giydirilmek istenen gömleği yırtıp atan Ömer'i bekleyen sürpriz ne?

        Ömer'in Enver ile hesaplaşması sonucunda, elde edeceği bilgi hayatının değişmesine neden olacaktır. Berrin Ömer'i kurtarmak için Gürkan'ı karşısına alacaktır. Berrin'in Ömer'e yapacağı teklif ikisinin arasındaki ilişkiyi derinden etkileyecektir.

        Ömer, Hamza ve Ali'nin mafya dünyasındaki ilk icraatları masadaki tüm dengeleri değiştirecek, geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ