Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        BaşrolleriniMert Yazıcıoğlu, Melisa Şenolsun ve Begüm Birgören’in paylaştığı Umuda Kelepçe Vurulmaz, 4. bölümüye bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Onur, Fırat'ı çok tehlikeli bir tuzağa çeker.. İşte Umuda Kelepçe Vurulmaz 4. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Fırat’ın hayatında yeni bir sayfa açılıyordur artık. İntikamını almasına izin vermeyecek, kendisini seven insanlar vardır hayatında. İnci, Ceren ve arkadaşları... Fırat kendisini yeniden toparlamaya çalışırken Ceren ile daha da yakınlaşırlar. Ama bu yakınlaşmanın bedeli de ağır olacaktır.

        Onur her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Fırat’ı bu defa çok tehlikeli bir tuzağın içine çeker... Fırat sahip olduğu her şeyi kaybetmeye çok yakındır. Kaza görüntülerini izleyen Güler ise artık oğlunun katillerinin kimler olduğunu biliyordur. Perihan ile yüzleşir.

        Perihan, Güler’in ciddiyetini gördüğü anda oğlunu korumak için harekete geçer. Ne yapıp edip Onur’u kaçırmalıdır!

        UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Fırat’ın kaçma girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır ve arkadaşları, İnci hoca herkes öğrenmiştir. Birlikte yola çıktıkları Fırat, şimdi arkadaşlarının gözünde onları yarı yolda bırakan, umutlarını elinden alan biridir. Fırat arkadaşlarına nedenlerini anlatmak için uğraşacak ve fedakarlıklar yapacaktır.

        Oğlunun her yaptığının üzerini örten Perihan da Fırat’ın kaçma girişiminin bir bedeli olduğuna inanıyordur. Bunu Fırat’a ağır ödetecektir ama Ceren buna asla müsaade etmeyecektir. Perihan’a Fırat’ın kim olduğunu söyler... Güler ise tüm bu yaşananlardan habersiz oğlunun ulaşmaya çalıştığı görüntüleri ele geçirir. Bütün sırlar bu CD’nin içindedir ve Güler izlediği taktirde her şey ortaya çıkacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ