Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 14. son bölümünde neler yaşandı? Ateş, gitmeye karar veren Aslı'yı durdurabilecek mi

        Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştığı Bodrum Masalı, 14. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Evren, Faryalı'yı tuzağa çekiyor; sürpriz bir gelişme yaşanıyor! Alara'nın planında beklenmedik bir gelişme yaşanıyor! İşte Bodrum Masalı 14. bölüm özeti...

        BODRUM MASALI 14. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 14. randevusuna çıkan Bodrum Masalı'nda olaylar şöyle gelişti: Evren, Faryalı’yı kurduğu tuzağa çekmiş, ondan hesap sormayı planlamaktadır ancak işler umduğu gibi gelişmeyecektir. Ateş, Aslı ve Kelebek, Su’nun hayalini gerçekleştirmek üzere Cahit’in inşaatından malzeme indirmiş ama yakalanmışlardır. Onları izleyen bir çift göz daha vardır. Alara ise, planlarını bozmak için harekete geçildiğinden habersiz zaferine hazırlanmaktadır.

        Gözde, Evren’in Yıldız’a dönüşüne bozulmuştur. Evren’i affetmemeye bu kez kararlı görünmektedir.

        BODRUM MASALI 13. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Üzüm’ün geçirdiği kalp krizi herkesi buluşturur. Duygular ve eski hesaplar açığa çıkar. Su’nun yıkılmış görünen ABD’de eğitim hayalleri, yeni tanıştığı biri sayesinde yeniden canlanır.

        Ateş, Kelebek ve Aslı bunu gerçekleştirmek için birleşirler. Uzay planlarını bozmak ister, üstelik bu sefer farklı bir ortağı vardır.

        Kelebek ve Aslı’nın başı öğrendikleri büyük sırla derttedir. Otelde verilen yemek Gözde, Evren, Yıldız, Faryalı için önemli bir geceye dönüşür.

        OYUNCU KADRO

        Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Toprak Sağlam (Gözde), Dilan Çiçek Deniz (Su), Hilmicem İntepe (Kelebek), Serhan Onat (Uzay), Kaan Çakır (Cahit), Kıvanç Kasabalı (Nejat), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert) ve Sinan Bengier (Haydar), Fatma Belgen (Üzüm)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ