Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 49. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümdeDavut'un sırrı, Çakırbeyli ailesine bomba gibi düşecektir. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 49. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 49. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır.Herkesin kısa sürede salınmasını Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal'la bir araya gelir.

        Masadakiler ise bu kadar çabuk kurtulabilmelerini Alparslan'ın gücüyle ilişkilendirirler.Sorgulamalar sonrasında oklar Özer'in üzerine dönmüştür.Hızır ortalık durulana kadar masayı bir araya getirmek istemez.Babaları Salih'in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas'ın gazabından kurtulamayacaklardır.

        Ceylan, Hayriye Ana'ya anlattıklarını bir an önce Hızır'la da paylaşmak istemektedir.Diğer yandan Zeyno'nun evlenme kararıyla ilgili Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdıracaktır.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 48. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hızır Çakırbeyli'nin Salih Gülmez'le girdiği savaşta kaçacak yeri kalmamıştır. Kapana kısılan Hızır'ın bulaştığı beladan kurtulabilmesi bu kez kolay olmayacaktır. Yolun sonunda olduğunu düşünürken bile aklında tek bir soru vardır o da hainin kim olduğu… Diğer yandan Davut'un ölümüne dair yapılan eylem planları için düğmeye basılır. Tüm bu olanlar nedeniyle Ünal Kaplan dahil masanın tüm üyeleri topun ağzındadır. Herkesi çok zor günler beklemektedir artık...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ