Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Babam ve Ailesi 12. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Ayça Bingöl, Bülent İnal, Ceyda Düvenci ve Sercan Badur'un paylaştığı Babam ve Ailesi 12. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Kemal, öğrendiği gerçekler karşısında ne yapacak? İşte Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        BABAM VE AİLESİ 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kadir ve Nilgün, Ahmet'in ölüm haberi ile yıkılmışlardır. Üstelik Macide, Kadir'i köşeye sıkıştırmış olmanın zevkini sonuna kadar çıkarır. Ancak Kadir, öyle kolay vazgeçecek gibi değildir.

        Nilgün ve İbrahim, Kadir'in planına yardım ederler. Bu esnada Macide, yönetim kurulu başkanlığına seçilir. Hasret'se, Tarık yüzünden yaşadığı kötü şeyleri unutmaya çalışmaktadır. Bu esnada Mert'in yaşananlarla ilgili kuşkuları vardır; Tarık ve Hasret'in nasıl tanıştığını öğrenmeye karar verir.

        Suzan'sa, Tamer'den ve Macide'den arka arkaya darbeler yemiştir. Kemal cephesinde ise, tüm aileyi umutlandıracak bir gelişme olur. Ancak, Macide'nin bu konuda bir planı vardır. Kemal, yeni öğrendiği korkunç gerçekler karşısında ne yapacak?

        BABAM VE AİLESİ 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır.

        Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır. Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir.

        Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ