Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Yeraltı dünyasına çocuk yaşta giren ve tepeye doğru tırmanan Hızır'ın hikayesini anlatan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 50. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeCeylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 50. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 50. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır.Hızır Ali'yi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır.Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir.

        Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Ali'nin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur...Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir.Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar.

        Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır.Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızır'ı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 49. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Davut'un masanın üyeleriyle ilgili kararını etkileyen sır, Çakırbeyli ailesi üzerinde bomba etkisi yaratacaktır.Herkesin kısa sürede salınmasını Davut'un verdiği şahsi kararlara bağlayan Nevzat onunla bir pazarlık yapma peşinde olan Ünal'la bir araya gelir.

        Masadakiler ise bu kadar çabuk kurtulabilmelerini Alparslan'ın gücüyle ilişkilendirirler.Sorgulamalar sonrasında oklar Özer'in üzerine dönmüştür.Hızır ortalık durulana kadar masayı bir araya getirmek istemez.Babaları Salih'in isteğiyle bir süre ortalıkta görünmeme kararı alan Gülmez kardeşler ise Hızır ve İlyas'ın gazabından kurtulamayacaklardır.

        Ceylan, Hayriye Ana'ya anlattıklarını bir an önce Hızır'la da paylaşmak istemektedir.Diğer yandan Zeyno'nun evlenme kararıyla ilgili Hızır'ın tavrı Meryem'i çok kızdıracaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ