Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 63. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler 63. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Kader, kardeşinin ölümüyle bunalıma giriyor. İşte Kırgın Çiçekler 63. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        KIRGIN ÇİÇEKLER 63. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kader kardeşinin ölümüyle bunalıma girer.Kızlar ve Feride, Kader'in yeniden hayata bağlanması uğraşmaktadır. Cenk, Kader'den uzaklaşır.Sadullah kendisine kalan mirasla küçük bir ev alır.

        Songül, Kader'i bırakıp babasının yanına gidemez.Güney bu duruma müdahale edince Kader ve Songül'ün arası açılır.Cemre asistanlık yaptığı moda dergisinin çekimi için Meral'e modellik işi ayarlar.

        Çekime Eylül de gidince işler karışır.Songül, babasıyla bir hayat kurma çabasındayken komşuları Zehra onları bilmedikleri bir tehlikeye sürükler.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 62. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kızlar tüm itirazlarına rağmen karakola götürülür. Sabıkalı olacakları düşüncesiyle korku içinde kalırlar. Nazan, teyzesinden paraların yerini öğrenemediği için iş bulmak zorunda kalır.

        Defne ve Serkan'dan çaresizliğini gizleyerek yönetici olarak iş bulduğunu söyler. Meral giderek Mert'le yakınlaşır. Songül, babasına eziyet eden Selin'le kavga eder.

        Banu ve Mesude okuldaki zehirlenme olayı yüzünden iş bağlantılarını kaybeder. Banu depresyona girerek Kader'den yardım ister. Kader annesine inanmayarak hayatının en büyük hatasını yapacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ