Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur ve Güzel 6. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve Güzel, 6. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Cesur'un yaptığı plan Tahsin'i köşeye sıkıştırır. İşte Cesur ve Güzel 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        CESUR VE GÜZEL 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Cesur’un annesinin Tahsin Korludağ’ın yüzüne “Katil” diye bağırması herkeste şok etkisi yaratır. Bu lafın etkisi Mihriban’ı da harekete geçirecektir.

        Cesur, annesinin yıllar boyu kapanmayan yaralarını sarmaya çabalarken, aklındaki şüpheler yeniden ortaya çıkan Sühan, Cesur’un geçmişinden bir sayfa daha aralar. Birbirlerine giderek daha fazla yakınlaşırlar.

        Hayatının iplerini kendi eline almaya karar veren Korhan’ın davranışları babasını şaşırtırken, Cahide’yi de zor duruma sokar.

        Cesur’un planı Tahsin’i köşeye sıkıştırır ve tırnaklarını çıkarmasına neden olur. Babasının farklı bir yüzüyle tanışan Sühan bir seçim yapmak zorunda kalır.

        Oyunda kartlar yeniden dağıtılırken masanın kaybedeni olacağını anlayan Tahsin Korludağ’ın son hamlesi herkes için büyük bir darbe olur.

        CESUR VE GÜZEL 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cesur’dan duyduğu gerçekler Sühan’ın tüm dengesini alt üst eder. Babasıyla olan hatıraları yeni bir anlam kazanmıştır. Sühan’ın aklındaki şüpheleri hisseden Korhan, eskiden olduğu gibi bugün de kız kardeşini korumaya kararlıdır.

        Öte yandan Cesur, babasının ölümünü araştırırken, geçmişteki bazı olaylara ışık tutar, ancak gördüklerinden çok daha büyük sırların varlığından henüz habersizdir.

        Sühan sormaktan korktuğu soruların cevabının Cesur'da olduğundan artık emindir. Cesur'la gireceği savaştan her anlamda yenilgiye uğrayacağının farkındadır.

        Sühan, Korhan ve Cahide’yle birlikte hafta sonunu İstanbul’da geçirmeye karar verir. Cesur’un sürpriz katılımıyla, bu hafta sonu unutulmaz olur. “Zamanla” bu buluşma daha da önem kazanacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ