Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ‘İçerde’ ortalık fena karıştı
        1

        Takipçileriyle 15’inci randevusuna çıkacak olan “İçerde”de, Sarp’ın “Patron” hamlesinin hezimete uğraması ve Yusuf Müdür’ün vurulması sonrası tüm dengeler değişecek.

        2

        Pazartesi ekranının fenomen dizisi “İçerde”, sürprizlerle örülü, sürükleyici bir bölümle daha karşımızda. Sarp’ın “Umut Patron” hamlesi hezimete uğrar. Ortalık bir anda toz duman olmuştur.

        3

        Hem Yusuf Müdür’ü hastaneye yetiştirmek hem de olay yerindeki delillerin bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyordur. Sarp olanlardan kendisini suçlu hisseder. Yusuf Müdür’ün vurulduğu Organize Şube’de duyulunca tüm ekip hastaneye gider.

        4

        Mert, Yusuf Müdür’ün hastaneye yaralı olarak nasıl geldiğini ve tüm olanları merak ediyordur. Hastanenin kamera kayıtlarını almak ister ama hastane polisi buna yetkisi olmadığını bahane ederek görüntüleri vermez.

        5

        Durumdan şüphelenen Mert, bu duruma bir anlam veremez. Davut ve Minik, Alyanak’ı Sarı Hüsnü’nün mahallesinden kaldırırlar.

        6

        Alyanak bu sefer yolun sonuna geldiğini düşünür. Celal, Melek’in Füsun’la görüştüğünü öğrenir ve çıldırır. Celal pişman olacağı bir hamle yapar…

        HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ