Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 427. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamlarını konu alan Arka Sokaklar, 427, bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeRıza Baba tutuklanıyor. Ekip Sezgin'in peşine düşüyor! İşte Arka Sokaklar 427. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        ARKA SOKAKLAR 427. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kenan ve Yeşim’in kurduğu tuzak, Rıza Baba’yı suçlu duruma düşürerek tutuklanmasına sebep olur. Ekip Rıza Baba’yı kurtarmak için Sezgin’in peşine düşer. Rıza Baba’nın ailesi ise Pınar’ın hamile olduğunu öğrenir.

        REKLAM

        Bir taraftan güzel haberle mutlu olmuşlar; ancak Rıza’nın içerde olmasından dolayı buruk bir sevinç yaşamışlardır.

        Rıza Baba içerde de güvende değildir. Oktay isimli mahkum ,Rıza Baba’yı sürekli tehdit etmektedir. Dışarıdaki düşmanları Rıza’yı burada da takip etmiş ve ölüm emrini çoktan vermişlerdir. Rıza’nın içerde durmasını zorlaştıracak durumlar yalnızca bunlar da değildir.

        Dışarıda ailesini sarsacak beklenmedik bir olay yaşayacaktır. Sezgin dışarıda da rahat durmamıştır. Rıza’ya ve ekibe zarar vermek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ekibin de Rıza’yı içerde bırakmaya hiç niyeti yoktur. Babalarını çıkarmak için Sezgin’i bir an önce yakalayıp olayı aydınlatmaları gerekmektedir.

        Pınar tek başına evden çıkıp arabasına binip gidecekken, Sezgin ile karşı karşıya gelirler.

        ARKA SOKAKLAR 426. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Veysel’in ölümüyle ilgili bütün ekip savcıya ifade verecektir. Kenan Aslan, 2009’dan beri çete davasından hapistedir ve artık serbest kalma zamanı gelmiştir. Kenan’ın yokluğunda işleri göz bebeği biricik kızı Yeşim idare etmiştir. Yeşim, küçük yaşına rağmen güçlü bir mafya kadını haline gelir.

        Kenan, Sezgin’i himayesine alır. Rıza ve ekibinden intikamını almak için istediği her şeyi yapacaktır. Tabii ki bunun karşılığında Sezgin’den bir isteği vardır. Kendisinin zamanında tutuklanmasını sağlayan Savcı Bekir’in ortadan kaldırılması...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ