Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "Cesur Yürek"in 17. fragmanı yayınlandı

        Show TV'nin Fark Film imzalı, güçlü oyuncu kadrosu, bol aksiyon ve aşk dolu hikayesiyle ilgiyle izlenen dizisi "Cesur Yürek"in 17. bölüm tanıtım yayınlandı.

        "Cesur Yürek"in ekrana gelen 16. bölümünde; Ferhat’ın kurduğu oyunu Ömer bozdu. Ferhat çatışmadan kaçarken önünde bir araba durdu ve onu kurtardı. Gevaşlı'nın intikamını almak için Kirve İstanbul'a geldi. Tatar ve Ömer'i Ömer'in yeni mekanında ziyaret edip onlara istediklerini yapması için 24 saat verdi. Ömer "bu alemde bize ceza kesecek adam yok" diyip karşı geldi Kirve'ye. Kirve'yi kıstırdıklarını sanan Tatar Ahmet ve Ömer karşılarında İskender'in yaralı bedenini bulmuşlardı. Bunun üzerine Ferhat'ta Hüseyin Usta'nın mekanına gitti ve Ömer'i tehdit etti. Aksiyon'un eksik olmadığı bölümde Kirve'nin Ferhat'ı Hüseyin'in mekanına göndererek Ömer'i oyuna düşürdüğü ve onu bağlayıp şişle gözünü oymak üzere olduğu anlar izleyicileri ekran başına kilitledi.

        Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in başrollerinde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Ruveyda Öksüz yer alıyor. Senaryosunu ise Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

        “Cesur Yürek”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Perşembe saat 20.00'de Show TV’de.

        CESUR YÜREK'İN BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ