Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalbimdeki Deniz 17. yeni bölüm fragmanı ve özeti

        FOX TV'de yayınlanan ve Deniz ile Mirat'ın hikayesini konu edinen Kalbimdeki Deniz, 17. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Deniz'lerin evi terk etmesi Mirat'ı oldukça üzer. İşte Kalbimdeki Deniz 17. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        KALBİMDEKİ DENİZ 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Deniz’lerin evi terk etmesi Mirat’ı çok üzer. Diyar da üzülmüştür ama korkusundan silahın Serdem’e ait olduğunu söyleyemez. Eski hükümlü olduğunu öğrenen çoğu kişi Mirat’a karşı güvensizlik yaşarken, bu kararın nerden ortaya çıktığını anlamaya çalışan Mirat’ın eli boş kalır.

        REKLAM

        Deniz Ece’nin devlet lisesine naklini aldırır. Mirat tedavisine başladığı Artun’da bir gariplik olduğunu sezer. Hülya bir yandan Deniz’i bulduğu evi kiralamaya ikna etmeye çalışırken, diğer yandan Orhan’ı Deniz’e açılması için teşvik eder. Hülya’dan aldığı gazla Deniz’e yönelen ve ileri giden Orhan ummadığı bir tepki alır, üstelik Mirat’la dostluğunu da kaybeder.

        Alihan’ın evliliğe yanaşmaması üzerine eski aşkıyla arayı düzeltme girişiminde bulunan Şebnem, Alihan’ın şüphelenmesine neden olur. Yaşadığı yıkımı Hülya’yla paylaşıp onun tarafından azarlanan Orhan, Mirat’a bir mektup bırakarak çiftlikten ayrılır. Deniz, Mirat’ın eski hükümlülük nedenini ve silahla ilgili gerçeği öğrense de Hülya geri dönmemeleri için elinden geleni yapar.

        GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Mirat’ın adam öldürmeye tam teşebbüsten sabıkalı olduğunu öğrenen Deniz ve Ece, gözlerinin önünde aşçıya uyguladığı şiddetin de etkisiyle, Mirat’la ilgili karışık duydular içine girerler. Bunu fırsat bilen Hülya, Denizlerin evden taşınması için baskı yapmaya başlar.

        Olayları dışarıdan ama dikkatle izleyen Artun, Mirat’la hipoterapi seanslarına başlarken, Deniz’i de yakından tanımaya çalışır. Diyar’ı korumaya çalıştığı gece üşüten ve ağır hastalanan Serdem’i kurtarmak isteyen Diyar, aklını kullanarak Mirat’tan yardım ister.

        REKLAM

        Figen’in kendisine asılmaya çalıştığını anlayan Mustafa onu kesin dille refüze eder ve babasından Ece’nin gönlünü almasını ister. Mustafa ve İbrahim’in Miratlara gelişini yanlış yorumlayan Fikriye, Mirat tarafından feci azarlanır. Gurur kırıklığını Ferhat’ın ilgisiyle telafi eden Figen, annesi her şeyi anlayacakken, ona yardım eden Mustafa ve Ece’nin üzerine suçu atar.

        Miratların kapısına yüzleşmeye ve kavgaya gelen Fikriye’nin başına hiç beklenmeyen bir şey gelir. Hülya’nın baskılarına rağmen, Mirat’a güvensizlik gösterip evden ayrılmayı içine sindiremeyen Deniz’in kararını ise, yüreklerini ağızların getirecek bir olay değiştirir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ