Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 23. son bölümde neler yaşandı? İçerde'de köstebek avı!

        Pazartesi ekranının rekortmen dizisi “İçerde”, heyecan ve gerilim dozu yüksek bir bölümle izleyicisinin karşısına çıktı. Peki dizinin yeni bölümde neler yaşandı? İşte İçerde 23. yeni bölümünden detaylar...

        İÇERDE 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        SHOW TV'nin fenomen dizisi İçerde'nin 23. yeni bölümünde olaylar şu şekilde gerçekleşti;

        Sarp ve Yusuf, kumarhane baskınına gelen polislerden birinin Celal’in adamı olduğuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadırlar. Diğer taraftan Celal’in iş yapmayı planladığı Handan’la da yakın ilişkide olmaları gerekiyordur.

        REKLAM

        Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaşacaktır. Yusuf, organizedeki herkesin tek tek ifadesini alır. Böylece şüpheler tek bir isimde yoğunlaşır.

        Eylem, Mert’in Celal’i yakalamak için muhbir olduğu yalanına çoktan inanmıştır. Şimdi tek endişesi Celal yüzünden Sarp’ın başının belaya girmesidir. Bu konuda Mert’ten yardım ister. Melek mütevazı bir avukatlık ofisi açar. Artık Celal Duman için çalışmayacaktır. Melek’in ilk müşterisi sürpriz bir isim olacaktır. Temiz bir hayata başlaması zannettiği kadar kolay olmayacaktır...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp’ın hapse girmesinin ardından Yaşar’ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp’ın hemen aklanması Celal’in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir.

        Sarp’ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur. Celal, Mert’e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert’in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır.

        Eylem adım adım Mert’in izini sürmektedir. Bulduğu her yeni ipucu Mert’ten daha fazla şüphelenmesine sebep olur...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ