Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon "Aşk ve Gurur"un ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı

        Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin yeni dizisi "Aşk ve Gurur"un ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. İlk bölümüyle bu akşam ekrana gelen "Aşk ve Gurur"un yeni bölümü 12 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV’de.

        Bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelen Aşk ve Gurur sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter'da TT olan dizi saatlerce Türkiye gündeminde üst sıralarda yerini aldı.

        Aşk ve Gurur'un bu akşam ekrana gelen 1. bölümünde; Zeynep, nikah şahidi olduğu çocukluk arkadaşı Taylan'ın düğününde Kenan ile tanıştı. Düğün boyunca atışan ikili birbirlerine karşı olan çekime de engel olamıyorlardı. Bu çekim sonucunda kendilerini öpüşürken buldular.

        Ne olduğunu anlamayıp uzaklaşırken Zeynep'i yakalayan Murat ona o an evlenme teklif etti. Bu arada arkadaşı yüzünden ciddi bir borca giren Zeynep'in babası Ahmet arkadaşının intihar edişine şahit oldu. Borcu ödemek için harekete geçen Zeynep işyerinden ayrıldı ve Taylan sayesinde bulduğu işe gitti.

        Onun da Kenan'ın şirketi olduğunu gördüğünde ayrılmaya çalışsa da, Kenan ona aralarında geçenlerin bir önemi olmadığını söyleyince kalmaya karar verdi. Heyecanın eksik olmadığı bölümde Kenan, geçmişe ait bir şeyler hissettiği evi satın aldı. Eve bakmak için geldiği ve Zeynep'le karşılaştığı anlarda Kenan'ın "bu benim evim" dediği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

        REKLAM

        Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesini anlatan "Aşk ve Gurur"un başrollerini Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıran'ın yanı sıra Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, Laçin Ceylan, Levent Ülgen ve Ayfer Dönmez paylaşıyor. Taner Akvardar'ın yönetmenliğini üstlendiği "Aşk ve Gurur" yeni bölümü ile 12 Mart Pazar saat 20.00'de Show TV'de.

        AŞK VE GURUR'UN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ