Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 25. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Pazartesi akşamları milyonları SHOW TV ekranında buluşturan “İçerde”, sürprizlerle örülü bir 25. bölümle karşımızda. Dizinin bu haftaki bölümünde Celal ve Sarp tutuklanıyor! İşte İçerde 25. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İÇERDE YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır.

        Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal’le mezarlıkta buluşurlar.

        REKLAM

        Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir...

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Sarp ve Yusuf için bu iş çok önemlidir.

        Çünkü Handan ve Celal’in yapacağı sevkiyatın yerini öğrenip polis baskınıyla her ikisini de tutuklayabileceklerini düşünürler.

        Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir. Geçmişten gelen büyük bir düşman Celal’in planlarını alt üst edecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ