Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ölene Kadar 11. son bölüm fragmanı ve özeti

        Kadrosunda Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Gülcan Arslan ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerin yer aldığı Ölene Kadar, 11. bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşacak. Bu haftaki bölümde Selvi, Beril'in kapısına dayanıp hesap soruyor... İşte Ölene Kadar yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        ÖLENE KADAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır.Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan'la tanışmış, adamın kendisine ilgisinden rahatsız olmuştur.

        REKLAM

        Beril'in onları bilerek bir araya getirdiğinden emindir.Bunun için de Beril'in kapısına dayanır, hesap sorar.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Selvi'nin itirafından sonra dünyası başına yıkılan Dağhan, taşları tek tek yerine oturtmaya başlamıştır. Tek bilmediği babasını kimin öldürdüğüdür. Her ne kadar bu işin de arkasında Ender'in olduğundan emin olsa da gerçeği itiraf ettirip son noktayı koymak niyetindedir.

        Yılmaz, Fahri ve Ender'i avlayabileceği bir plan yapar. Bu plan hayatında bambaşka bir sayfanın açılmasına neden olur.

        9. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Dağhan, Selvi'yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi'nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi'nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir.

        Amacına ulaşmak için Mehmet'in de yardımıyla bir oyun oynar. Oynadığı oyun son derece risklidir. Ayrıca o plan yaparken düşmanları da boş durmaz kendi planlarını yapar. Sonuç herkesi son derece şaşırtır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ