Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         BasketbolSüper Ligi'nde deplasmanda oynadığı son 2 maçta Beşiktaş ve Aliağa Petkimspor'a yenilip, hafta içinde FIBA Europe Cup E Grubu'nda İsveç'te Norrkoping Dolphins'i 90-77 mağlup ederek moral bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor yarın evinde lider Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Muradiye Spor Salonu'nda oynacak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Ligde 7 müsabakada 4 galibiyet alan Manisa temsilcisi, 6 galibiyeti bulunan rakibini dize getirerek seyircisi önünde 4'te 4 yapmayı hedefliyor.

        YENİ OYUNCU GELDİ

        Manisa Büyükşehir Belediyespor, ABD'li oyun kurucu Trevon Tyler Duval'ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Duke Koleji mezunu Trevon Duval, son olarak Dominik Cumhuriyeti'nin Metros de Santiago takımında forma giydi. Duval, Santiago´da 18.4 sayı ortalaması ile mücadele etti. İmzanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyor, Trevon Tyler Duval'e yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. Manisa'nın iki oyun kurucusu Fatt Ressell ve John Roberson sakatlanmıştı.

        DHA-Spor - Türkiye-Manisa - MANİSA,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler