Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'in13'üncü haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a öne 2-1 kaybeden Manisa Futbol Kulübü galibiyete hasret kaldı. Sezona çok iyi başlayıp adını üst sıralara yazdıran siyah-beyazlılar 4'üncü haftada 4-0 kazanılan Tuzlaspor maçının ardından bir daha galip gelemedi. Ege ekibi Tuzlaspor müsabakasından sonra oynadığı 9 maçta 5 yenilgi ve 4 beraberlik elde ederek alt sıralara geriledi. Manisa FK, Eyüpspor yenilgisiyle son 3 maçını da puansız kapadı. 

        Manisa FK Teknik Direktörü Osman Özköylü, bireysel hatalar nedeniyle istedikleri skoru alamadıklarını söyledi. Özköylü, "İyi hazırlandığımız bir maçtı. Karşılaşmanın ilk yarısında bunu sahaya yansıttık. Çalıştıklarımızı güzelce uyguladık. İlk yarıyı önde tamamladık. İlk yarı 3-0'ı bile yakalayabilirdik. Bireysel hatalarımız çok oldu. Maçın belli bölümlerinde çok geriye çekildik. Bu durum çok anlamsız ve gereksizdi. Zamanla bu alışkanlıklarımızı da düzelteceğiz" dedi. 

        DHA-Spor - Türkiye-Manisa - MANİSA,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler