Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de sezonun ilk yarısını 19 puanla 11'inci basamakta tamamladıktan sonra ilk devrede görev yapan ikinci teknik direktör olan Osman Özköylü ile de yollarını ayıran Manisa Futbol Kulübü, maratonun ikinci etabına yeni bir oluşuma girmeye hazırlanıyor.

        Bu sezon zirve yarışından uzak kalan siyah-beyazlıların sportif direktörlük görevi için Levent Devrim, teknik direktörlük için de Mustafa Dalcı ile anlaştığı öğrenildi. Daha önce Manisa FK'da farklı dönemlerde teknik direktör ve futbol direktörü olarak görev Devrim'in yine futbolun başında yer alacağı kaydedildi. Mustafa Dalcı ise Başkent Şafak FK'da başladığı teknik adamlık kariyerinde Ankaraspor, Zonguldak Kömürspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nde görev aldı.

        DHA-Spor - Türkiye-Manisa - MANİSA,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler