Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup´ta ikinci yarının ilk maçında Ergene Velimeşespor´u deplasmanda 2-1 yenen Turgutluspor´un teknik direktörü Ramazan Çelik, şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulundu.

        Bir maçı eksik lider Batman Petrolspor'un 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan kırmızı-siyahlıların çalıştırıcısı, ligin uzun bir maraton olduğunu söyledi. Ramazan Çelik, "Ergene Velimeşespor deplasmanında saha şartları da çok zordu. Bu zeminde galip gelmek gerçekten mutluluk verici. İki takımı da kutluyorum, müthiş mücadele vardı. Bizim hedefimiz var, hayalimiz var. Onun peşinden gitmek istiyoruz. Gidecek çok yolumuz var. Yapmamız gereken çok iş var. Turgutluspor taraftarının ve Turgutlu halkının sezon boyunca yanımızda olmasını istiyoruz" dedi.

        Haftayı 30 puanla 2'nci sırada tamamlayan Turgutluspor, evinde karşılaşacağı Silifke Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. 

        DHA-Spor - Türkiye-Manisa / Turgutlu - Doğan ÇİZMECİ

        2024-01-23 12:10:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler