Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de sahasında haftaya Play-Off potasında giren Boluspor'u Brezilyalı yıldızı Lima'nın golüyle 1-0 yenen Manisa Futbol Kulübü kümede kalmayı matematiksel olarak garantiledi. Son haftalara riskli giren siyah-beyazlılar, bitime 1 maç kala hedefine ulaştı. Boluspor galibiyetiyle 40 puana ulaşan Manisa FK, sezonu düşme hattındaki Şanlıurfaspor deplasmanında bitirecek.

        Teknik direktör Levent Devrim kendileri adına sezonun en önemli maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Artık sezonun bitmesini beklediklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuncularımı kutluyorum. Çok zorlu ve stres yüklü bir karşılaşma oynadık. Gereken skoru aldık. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler