Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN'inKızıltepe ilçesinde, işlettiği manav dükkanında uyuşturucu satan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada 16 kilo esrar, 26 kök Hint keneviri ele geçirildi.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızıltepe ilçesinde bir kişinin okullara yakın bir konumda, işlettiği manav dükkanında uyuşturucu sattığı bilgisine ulaştı. İş yerine yapılan operasyonda şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin ev, iş yeri ve eklentilerine yapılan aramda 16 kilo esrar, hasada hazır 26 kök Hint keneviri bitkisi ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu maddelere el konulurken, manav dükkanı mühürlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler