Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Veysi Şahin, esnafa ziyarette bulundu.

        Şahin, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, parti yöneticileri ile Midyat Sınırlı Sorumlu Toplu İşyeri Kooperatifi'ni ziyaret etti.

        Esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Şahin, sadece seçim sürecinde değil her zaman esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek görüşlerini dinlediklerini ve sıkıntılara çözümler ürettiklerini söyledi.

        Söğütlü Mahallesi'nde 2. Sanayi Sitesinin kurulması için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Şahin, "İnşallah seçimlerden sonra kazmayı vuracağız. Çok talep var. Organize Sanayii Bölgemiz Cizre yolunda büyük bir hızla alt yapı çalışmaları devam ediyor. Dışarıda iş yapan hemşerilerimizi buraya çekmek suretiyle istihdamı giderme yolunda çok önemli mesafe kaydedeceğimize inanıyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler