Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Avrupa Yakası'nın Fatoş'u HABERTÜRK'teydi

        OYLUM TALU : Avrupa Yakası çok sevildi çok başarılı bulundu ara ara tabi polemiklere de gebe. Gerçi ben konuklarımı asla rahatsız etmek istemem fakat bunu da sormak istiyorum size.

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        ŞENAY GÜRLER : Buyrun

        OYLUM TALU : Mesela siz ne düsünüyorsunuz bu polemikler hakkında ve dizide en uzun süre oynayan oyuncusunuz, dizide kalan birisiniz. Mesela Gülse Birsel zaman zaman yargılanıyo, yeriliyor özellikle diziden ayrılan oyuncular tarafından. Sizin Gürse Birsel’le ilişkiniz nasıl? Gürse Birsel'i hem çok başarılı bir senarist hem bir oyuncu, yakın çalışma arkadaşı olarak siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

        ŞENAY GÜRLER : Gülse çok disiplinli bir insan, bu çok güzel ve çok iyi seneryo yazıyor herşeyden önce çok iyi bir senarist espri anlayışı benim espri anlayışıma çok yakın. Ben öyle herşeye kolay kolay gülemem. Aynı zamanda öyle güzel ayrıntılar yakalıyor ki "Aa nasıl ne güzel" diyorsunuz etkileniyorsunuz her senaryo geldiğinde. Böyle birşey ve bunun yanında da insan gibi insan biridir. Yani benim hiç onunla yaşadığım herhangi bir sorunum yok aksine son derece keyifli çalışıyoruz. Böyle polemiklere de girmek istemiyorum cünkü ben sevmiyorum böyle seyleri. Sonuç olarak biz iş yapıyoruz orada, bu işin içerisinde de arkadaş olarakta paylaştığımız çok sey oluyor. Çünkü sabahlara kadar beraber çalışıyorsunuz yani herhangi bir olumsuzluk kendi adıma yasamadım. Ben zaten şunu çok sevmiyorum, doğrusu sadece bizim diziyle ilgili değil bu insanlar, bir süre bitmiş, 3 yıl gecmiş 5 yıl geçmiş 10 yıl geçmiş 10 yıl sonra o gündem olan şeyi tekrar gündem yapmaya calışyor. Ben böyle şeyleri çok sevmiyorum. Hepsi de çok değerli çok da iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum. Çünkü Avrupa Yakası'na gerçekten iyi oyuncular geldi diğer kısmı beni çok ilgilendirmiyor. Tartışmanın dısında tutuyorum kendimi.

        OYLUM TALU : Hakikaten öle basarılı bir iş varsa ortada

        ŞENAY GÜRLER: Arada birşeyi belirtmek istiyorum mesela Hümeyra’nın yeri benim için herzaman çok ayrıdır, çok beğendiğim bir oyuncudur, çok değerlidir. O inanılmaz bir insandır oyuncu olarak da, insan olarak da.

        OYLUM TALU : Peki siz dizinin bir karakteri olarak korkmadınız mı? Çok değerli isimler ayrıldı fakat dizi yoluna öyle bir hızla devam etti ki mesela Dilber Hala var şimdi

        ŞENAY GÜRLER: Evet muhteşem

        OYLUM TALU : Fenomen oldu Dilber Hala, yeni ortaya cıktı boşluk dolduruyor sürekli. Gürse Birsel öyle bir yaratım süresi geçiriyor ki çok değerli kişilerle ilerliyor.

        ŞENAY GÜRLER: Gülse çok güzel karakterler yaratıyor oyuncuyu da çok iyi anladığı için o oyuncudaki potansiyelini görüdükçe onu ortaya çıkartacak seyler de yazıyor mutlaka. Dolayısıyla Dilber Hala- Binnur çok muhteşem bir oyuncu,hem insan olarak da çok iyi. Çok şanslıyız biz insan olarak diye de hemen ekliyorum ardından hem iyi bir oyuncu hem iyi bir insan iyi insan lafını çok sevmem ama insan gibi insan olan biriyle çalışmak çok keyifli ben Dilber Hala'ya bayılıyorum çok eğlenceli bir tip, çok güzel oynuyor muhtesem. Ayrılanlar oldu korkmadınız mı diye birşey soruyordunuz galiba...

        OYLUM TALU : Evet

        ŞENAY GÜRLER: Dizinin bitmesine ilişkin mi?

        OYLUM TALU : Yok hayır eskisi kadar reytinginiz olacak mı?

        ŞENAY GÜRLER: Yok hayır reytingler iyi yani gerçekten iyi bir kadro var. Gazaffer Özcan, Engin Günaydın, Ata Demirer.. Gerçekten iyi bir kadro var ama tabi herşeyin de bir sonu var. Bilmiyorum gittiği yere kadar gidecek büyük ihtimalle.

        OYLUM TALU : Nereye kadar gitmeyi düsünüyorsunuz reytingler düştüğü zaman mı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ